Bemutatkozás

Az Kisalföldi Független Vizsgaközpont a 2019. évi LXXX törvényben és a 12/2020. (II.7.) Korm. rendeletben meghatározott akkreditált vizsgáztatási tevékenység folytatására jön létre. A Nemzeti Akkreditáló Hatóság által lefolytatandó akkreditációs eljárás után személytanúsító szervezetként kerül nyilvántartásba vizsgaközpontunk.

Célunk, hogy az akkreditáció megszerzése után a szakképzés és a piaci, gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagálva, professzionális vizsgaszervezéssel és lebonyolítással minél több jelentkező számára lehetővé tegyük a választott szakmai végzettség megszerzését, segítve őket céljaik elérésében és munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

Az elkövetkező időszak legfontosabb feladata számunkra a Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció elnyerése. A vizsgákat – akkreditált személytanúsító szervezetként – a Képzési és Kimeneti Követelményekben és a Programkövetelményekben (www.ikk.hu) meghatározott leírásoknak megfelelően fogjuk megszervezni, lebonyolítani. 

A Kisalföldi Független Vizsgaközpont az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó szakmák, részszakmák és szakképesítések vizsgáit szervezi és bonyolítja le Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér és Zala megyékben az alábbi tanulmányi területeken:

KEOR számKEOR terület
0712Környezetvédelmi technológiák
0721Élelmiszergyártás
0810Mezőgazdaság, tovább nem bontható
0811Növénytermesztés és állattenyésztés
0812Kertészet
0819Mezőgazdaság
0821Erdőgazdálkodás
0214Kézművesség
0532Földtani tudományok
1021Kommunális és közegészségügyi szolgáltatások