Bemutatkozás

Az Kisalföldi Független Vizsgaközpont a 2019. évi LXXX törvényben és a 12/2020. (II.7.) Korm. rendeletben meghatározott akkreditált vizsgáztatási tevékenység folytatására jön létre. A Nemzeti Akkreditáló Hatóság által lefolytatandó akkreditációs eljárás után személytanúsító szervezetként kerül nyilvántartásba vizsgaközpontunk.

Célunk, hogy az akkreditáció megszerzése után a szakképzés és a piaci, gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagálva, professzionális vizsgaszervezéssel és lebonyolítással minél több jelentkező számára lehetővé tegyük a választott szakmai végzettség megszerzését, segítve őket céljaik elérésében és munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

Az elkövetkező időszak legfontosabb feladata számunkra a Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció elnyerése. A vizsgákat – akkreditált személytanúsító szervezetként – a Képzési és Kimeneti Követelményekben és a Programkövetelményekben (www.ikk.hu) meghatározott leírásoknak megfelelően fogjuk megszervezni, lebonyolítani. 

A Kisalföldi Független Vizsgaközpont az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó szakmák, részszakmák és szakképesítések vizsgáit szervezi és bonyolítja le Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Fejér és Zala megyékben az alábbi tanulmányi területeken:

KEOR számKEOR terület
0712Környezetvédelmi technológiák
0721Élelmiszergyártás
0810Mezőgazdaság, tovább nem bontható
0811Növénytermesztés és állattenyésztés
0812Kertészet
0819Mezőgazdaság
0821Erdőgazdálkodás
0214Kézművesség
0532Földtani tudományok
1021Kommunális és közegészségügyi szolgáltatások

Javaslataikkal, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Kiss Ildikó
vizsgaközpont vezető